+382 20 634 614
Save Kovačevića br. 42, Podgorica
Pratite nas:

OMV Petrol Ofisi

OMV Petrol Ofisi lider je na tržištu Turske u proizvodnji ulja i masti, sa fabrikom u Derince, Kocaeli čiji je ukupni proizvodni kapacitet 140.000 tona godišnje. Proizvodi više od 300 različitih proizvoda za automobile, industriju, rudarstvo, poljoprivredu i drugo. Petrol Ofisi zadovoljava sve potrebe tržišta ulja, vrhunske standarde kvaliteta proizvoda, napredne logističke mreže, jaku infrastrukturu i operativno iskustvo. OMV Petrol Odisi izvozi proizvode u više od 30 zemalja. 

U sklopu OMV Petrol Ofisi u Derince, Kocaeli nalazi nalazi se istraživačka laboratorija za razvoj i analizu ulja i masti OMV Petrol Ofisi Technology Center (POTEM). POTEM je najveća laboratorija ove vrste, ne samo u Turskoj već i šire. Ona zauzima 1.200 m2 zatvorenog prostora, opremljena je najsavremenijom hi-tech opremom,  a puštena je u rad u septembru 2007. godine. Laboratorija se bavi razvojem novih maziva i aditiva, a istovremeno pruža i uslugu analize rabljenih maziva (POLE usluga). POTEM je akreditovana laboratorija po ISO/IEC 17025: 2012, TSE,  ISO 9001: 2008. godine, ISO16949: 2009 i OHSAS 18001: 2007, ISO 14001: 2004 i ISO 10002: 2010 normama. 

Široka ponuda porizvoda

Motorna ulja za putnički program

Petrol Ofisi proizvodi sve vrste ulja i maziva za putnička motorna vozila. Prilikom proizvodnje koriste se samo najkvalitetnija bazna ulja i aditivi. Sve proizvode odlikuju vrhunske performanse i kvalitet u skladu sa međunarodnim standardima i standardima proizvođača automobila.

Motorna ulja za teretni program

Petrol Ofisi MAXIMUS motorna ulja za teretna motorna vozila proizvode se od vrhunskih baznih ulja i aditiva. Zadovoljavaju sve međunardne standarde i odobrena su od većine proizvođača motora kao što su Mercedes Benz, MAN, DAF, Volvo, Scania i drugi. Petrol Ofisi MAXIMUS motorna ulja su i prvo punjenje u MAN fabrici u Turskoj što dokazuje kvalitet MAXIMUS motornih ulja.

Motorna ulja za motocikle

Petrol Ofisi proizvodi sve vrste ulja za motocikle svih zapremina motora. Ulja za 2T dvotaktne motore i 4T četverotaktne motore. Proizvodi se rade u skladu sa najstrožijim međunarodnim standardima.

Industrijska ulja

Petrol Ofisi proizvodi široku paletu maziva za sve industrijske grane:

  • rezna ulja za obradu metala
  • emulzije za obradu metala
  • masti
  • visokotemperaturne masti
  • turbinska ulja
  • hidraulična ulja
  • reduktorska ulja
  • izolaciona ulja

Zašto Petrol Ofisi

DOKAZANI KVALITET

Proizvedeno po najvišim međunarodnim standardima

BOGATA PONUDA

Širok spektar proizvoda, više od 300

ZADOVOLJSTVO KUPACA

Siguran put do potrošača u više od 30 zemalja

Iskustvo korisnika