+382 20 634 614
Save Kovačevića br. 42, Podgorica
Pratite nas:

Zastupnici za Britpart i Petrol ofisi

OMNIOIL d.o.o. je preduzeće za proizvodnju,promet roba i usluga – Export – Import. OMNIOIL d.o.o je na tržištu Crne Gore zastupnik za dva svjetska brenda. Jedan je BRITPART – auto djelovi za LAND ROVER,a drugi brend je Petrol Ofisi – Turska naftna industrija koja se bavi proizvodnjom motornih ulja i maziva. Prodajni prostor OMNIOIL-a se nalazi na bulevaru Save Kovačevića br. 42 u Podgorici.

Preduzeće OMNIOIL d.o.o. iz Podgorice osnovano je 1995 godine.Osnivač je Marko Đukić.

Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u prodaji autodjelova u nekada velikom jugoslovenskom preduzeću OMNIAUTO Marko Đukić odlučuje da svoje znanje i iskustvo oproba u privatnom biznisu.

Već u drugoj godini poslovanja ostvaruje milionski obrt poslujući sa državnim institucijama poput tadašnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.
Posao počinje da se razvija i spisak partnera iz dana u dan se uvećava.
Među njima izdvajamo Crna Gora Put, 13 JUL Plantaže,Vodovod i kanalizacija Podgorica, Crnogorski Telekom, Uprava policije, Agencija za nacionalnu bezbjednost, Čistoća Podgorica, Ministarstvo unutrašnjih, Čelebić, Cijevna Komerc ,Gugi Commerce, Auto Zeta , SINCOMMERCE, KBC Podgorica itd.

Zašto baš OmniOil?
5000+
+

Artikala u ponudi

100
%

Zadovoljni klijenti

50
+

Posjećenih sajmova

OmniOil d.o.o.

DSC_0312

Od 2006 godine OMNIOIL između nekoliko poznatih firmi u Crnoj Gori biva izabran od strane OMV-a (Naftna industrija Austrije) za svog zastupnika u Crnoj Gori i počinje prodaju OMV ulja i maziva na teritoriji Crne Gore.Spisak klijenata se shodno tome uveliko uvećava naročito u sveri građevinarstva gdje građevinske firme u potrazi za kvalitetnim uljima i mazivima biraju OMV a shodno tome i OMNIOIL kao svoga partnera.
U periodu masovne vaučerske privatizacije OMNIOIL otkupljuje akcije Mašinopromet Komerc-a nekada velikog preduzeća u sferi prodaje i distribucije autodjelova.Kao 100% vlasnik OMNIOIL nasleđuje poslovne prostore u Podgorici i Baru, a radnicima nekadašnjeg Mašinopromet Komerca se u potpunosti isplaćuje naknada i OMNIOIL dalje nastavlja rad kao privatno preduzeće čiji je 100% vlasnik Marko Đukić.
Početkom 2008 godine OMNIOIL otvara maloprodaju autodjelova,autoguma i autokozmetike u Bul.Save Kovačevića 42 u Podgorici.Iste godine počinje saradnja sa firmom BRITPART iz Velike Britanije koja se bavi proizvodnjom i prodajom autodjelova za Land Rover vozila.Nakon godinu dana uspješne saradnje početkom 2009 godine OMNIOIL dobija zastupništvo BRITPART-a za Crnu Goru.
Danas OMNIOIL zapošljava 6 radnika sa tendencijom širenja posla i zapošljavanja novih radnika.

Dostava za
naše klijente

Sertifikati
kao garancija

Pomoć uvijek
dostupna

Želim ponudu
Info i ponuda:

+382 ‎67 663 666

ZAŠTO IZABRATI NAS

Višedecenijsko iskustvo, kvalitetna ponuda autodjelova i rad sa vodećim kompanijama u Crnoj Gori preporučuju nas kao pouzdanog partnera.

Cijene i ponuda

Najpovoljnije cijene i najveća ponuda motornih ulja za putnički i komercijalni program, kao i hidrauličnih ulja i rezervnih djelova za sve tipove Land Rover vozila.

Brendovi

Nudimo široki asortiman vrhunskih proizvoda iz palete motornih ulja Petrol Ofisi i rezervnih djelova Britpart-a.

Dostava i porudžba

Uvijek smo tu da vam kako nabavimo tako i dostavimo sve što vam je potrebno iz našeg širokog asortimana.

Vama na usluzi

Trebate Pomoć? Svakako nam se obratite za pitanja i savjete oko kupovine motornog ulja i rezervnih djelova.

DSC_0281

Naša ponuda

Najpovoljnije cijene

Kupujte iz prve ruke

Svjetski brendovi

Garantovani kvalitet

Podrška i savjet?

Stojimo vam na usluzi

    Sertifikati